Ashleigh Ball Basic: Animation Basic: Movies & TV BLOGS Fandom Latest Patton Oswalt Rainbow Dash Trotting Through Life

Ravit elämän läpi Dash of Awesome: Stranger Than Fan Fiction

Ravit elämän läpi Dash of Awesome: Stranger Than Fan Fiction

miesmiehet ovat erikoinen asia. On hienoa olla osa miehistöä ja jakaa keskenään yhteisiä mielenkiinnon kohteita, joista pidät. Ota esimerkiksi minua, rakastan MLP: tä ja osoitan, että näiden blogien kautta, mutta viime aikoina olen ollut vuorovaikutuksessa Tangled-faneiden kanssa Twitterissä ja puhunut show-rakkaudesta ja turhautumisesta joidenkin muiden faneiden kanssa, että tunnemme asiat hieman liian kaukana heidän kritiikistään tietyn hahmon toiminnasta kauden kaksi finaalia. Miksi esitän tämän? Koska se on jotain, jonka näemme tässä jaksossa. Olen käsitellyt mielikuvaa ja miten se voi olla vähän myrkyllinen vuosia ja vuosia sitten, kun tarkastelin Slice of Life -tapahtumaa, ja kuten muistatte, kyseisen arvostelun toinen puoli oli nimeltään Why I Evaluate for Passion & (Ei Suosio) Nyt fandom ja intohimo ovat kaksisuuntainen katu, on hienoa rakastaa jotain, mutta sinun ei pitäisi antaa sen napata jokapäiväistä elämääsi. Samoin, koska et pidä intohimoisesta franchising-sopimuksesta jotain uutta, se ei anna sinulle oikeutta hyökätä projektiin osallistuvaa henkilöä kohtaan. Katsokaa kuinka ihmiset kulkevat Rian Johnsonin jälkeen viimeisen Jedin takia tai hiukan lähempänä kotia minulle, paska Ghostbros vietti Paul Feigin Ghostbusters: Reply The Name -sivuston takia.

Ei ole vaikea ymmärtää, kuinka nämä tekijät voisivat kyllästyä jatkuviin hyökkäyksiin faneilta, joiden mielestä he tietävät paremmin kuin vastuussa olevat ihmiset. En sano, että näin on kaikilla faneilla, mutta kun näet nämä vihan kasetit, jotka ovat johtaneet siihen, että ihmiset lähtevät Twitteristä faneja kiusaamalla, ei ole vaikea nähdä, kuinka tämä on ongelma ja kuinka jotkut fanit ajattelevat heidän olevan tuntea oikeuden tai että he omistavat franchising-oikeuden, kun he ovat vain faneja. Tämä näkyi myös silloin, kun ensimmäiset kuvat Noelle Stevensonin Internet-Flixin She-Ra-uudelleenkäynnistyksestä julkaistiin ja vanhempien sarjojen faneilla oli valituksia Adoran ikääntymisestä alas ja jotkut menivät jopa Adorin ulkoasun kimppuun. Tämä tuntui todella hankalalta

(Oikeasti? En näe sitä, mutta minulla ei ole mitään nostalgista kiinnittymistä alkuperäiseen)

Ymmärrä, että en sano, että kaikki fanit ovat ongelma, mutta että fanit, jotka näin toimiminen voi häiritä näiden franchising-kirjoittajien ja muiden faneiden toimintaa, koska ne voivat tehdä fandomista kokonaan näyttämään huonolta. Tämän pitkän ja varmasti kiistanalaisen johdannon kautta matkalla siirrytään tonttiosaan.

tontti

Juoni on riittävän yksinkertainen, kun Dash osallistuu Daring Do -konferenssiin ja hän tapaa toinen tuuletin siellä nimellä Quibble Pants. Sanon etukäteen, että rakastan valmistelukunnan ulkoasua.

Olen elämässäni ollut useless yhdessä konventissa, BrickFairissa, mutta silloinkin se saa käsityksen siitä, miltä valmistelukunta näyttää alaspäin. Jopa jotkut vähemmän suolaisista näkökohdista. Ahem…

Muistan viikonlopun ennen tämän kirjoituksen kirjoittamista, Jenny Nicholson lähetti jotain siitä, kuinka outoa on nähdä Twilyn kaltaisten hahmojen vartalon tyynyt sellaisissa paikoissa kuin Bronycon ja no, hän ei ole väärässä.

Tuo kinda tiivistää sen pähkinänkuoressa, jos kysyt minulta. Alkaen, mitä olen kuullut ihmisiltä, ​​joiden mielestä tämä jakso oli show-henkilökunnan lempeä hankaus kohti jotakin fandomia siitä, kuinka vanhemmat fanit valittivat, että aikaisemmat MLP-kaudet olivat parempia kuin uudemmat. Missä olen hieno, sillä se esittää molemmat argumentit oikeudenmukaisesti ja oikeudenmukaisesti toisin kuin tämän sarjan vihatuin jakso (jota en ehkä koskaan voi tarkistaa), koska se ei tee sitä, ja jopa kyseisen jakson kirjoittajalla, MA Larsonilla on

Joten Dash ja hänen uusi ystävänsä Quibble Pants pitävät hauskaa ja nauttivat kaikesta ja näyttää siltä, ​​että he tulevat toimeen, kunnes Dash tajuaa, että he ovat tehneet asioita useless alkuperäisestä trilogiasta. Ja siellä tulee näyttöön se, mitä esittelin johdannossa.

Quibble Pants : Whoa, whoa, whoa. Muita kirjoja ei ole.
Rainbow Dash : Tietysti niitä on. Daring Do ja kauhistuttavien tornien trekki, Daring Do ja monien kasvojen –
Quibble Pants : Uh, p-kiitos, älä tee. Älä edes mainitse otsikoita. En sano, että näitä kirjoja ei ole olemassa. Sanon, että kieltäydyn tunnustamasta niitä.
Rainbow Dash : Miksi?
Quibble Pants : "Koska ne ovat kauheita! Tarkoitan, että Future Ring -sarjan jälkeen ei ole yhtä asiaa, joka olisi edes kauko-ohjauksessa mahdollista!
Rainbow Dash : Mitä ?! Tiedän tosiasiasta, että jokaisessa näissä kirjoissa kaikki on sataprosenttisesti mahdollista!
Quibble Pants : Uh, ja miten voit tietää sen?
Rainbow Dash : Gyuh, uh , Minä vain… teen!
Quibble Pants : No, se on pakottava argumentti.
Rainbow Dash : Miksi sinä edes tulisit tälle yleissopimukselle, jos vihaat Daringia tekemässä niin paljon?
Quibble Pants : En vihaa Daring Do: ta. Ensimmäinen sarja oli fiksu ja viileä ja hämmästyttävä nyökkäys vanhan ajan sarjoitettuihin seikkailukirjoihin, jotka jotenkin onnistuvat olemaan itsereflektiivisiä ja ironisia juhlien samalla taiteen muotoa ilman kyynisyyttä. Mistä syystä tulin tänne kysymään AK Yearlingin kuonasta suuhun, miksi hän myi loput kirjat loppuun ja upotti ne vain mahdottomien toimintosekvenssien sarjaan!

Hieman sanallinen kyllä, mutta mielestäni koko tämä osa vuoropuhelua tarvitaan sen osoittamiseksi, mitä tämä jakso yrittää osoittaa Quibblen kanssa, että ei ole oikeastaan ​​kaikki niin hienoa toimia tällä tavalla. Sinulla voi olla ongelmasi jollain faneillasi, mutta joskus voit viedä sen smidiksi liian pitkälle. Hankataan eteenpäin, viimeinen asia, jonka Quibble sanoo.

Siksi tulin tänne kysymään AK Yearlingin kuonosta suuhun, miksi hän myi loput kirjat loppuun ja upotti ne useless osiin mahdottomia toimintosekvenssejä. !

Se on aina ongelma, kun joku tekee tämän ja näyttää siltä, ​​että olen myös syyllinen siihen. Tein sen vuosia sitten hämmentävällä videolla, joka osoitti, että Pinkie hahmotti suistossaan, tai valituksilla, jotka koskivat käännöksiä ja muutoksia ohjelmaan, kuten Survivor pilasi pelin eheyden. Kukaan ei tee edellä sellaista asiaa, jolla he ovat intohimoisia, mutta silloin meidän on kokoonnuttava yhteen ja kysyttävä, onko näiden valitusten tuulettaminen todella sen arvoista ja haluammeko pilata toisen fanin nautinnot. Olen voinut ajatella, että jotkut niistä käännöksistä, jotka Survivor lisäsi myöhemmin vuodenaikoina pelin vireille lisäämiseksi, olivat tyhmä, mutta siellä on faneja, jotka luultavasti rakastivat heitä ja luulivat olevansa osa kaikkien aikojen suurinta kautta. Kenenkään mestaruusosassa ei pidä pitää samaa asiaa, mutta jos ymmärrämme sen, se voi antaa faneille paremman selviytymisen ja paremman vuorovaikutuksen tekijöiden kanssa.

Yritän aina olla kunnioittava ja osoittaa arvostusta. siitä kovasta työstä, jonka tekijät ovat panneet asioihin, jotka nauttin, koska olen vain fani. Ota sotkuinen esimerkki, jonka mainitsin ylhäältä, rakastan osoittamaan rakkauteni tuolle näytökselle ja kiitän ihmisiä, kuten Chris Sonnenburg, näyttelyn luoja ja toimeenpaneva tuottaja, loistavasta upeasta esityksestä, josta kuka tahansa voi nauttia.

Nyt tämä ei päästä Dashia koukusta, koska hän tekee niin, mutta hänen fandominsa ja ystävyytensä AK: n kanssa Yearling hämärtää hänet tosiasialta, että Dashin mielestä Quibblen pitämättä myöhemmistä kirjoista on vähäinen asia verrattuna siihen, miksi Daring on todella siellä. Kuten Yearling toteaa.

Minulla on ollut suurempia ongelmia kanoissani kuin tyytymättömiä tuuletuksia.

Tämä on hyvä asia, mutta en usko, että sen pitäisi vapauttaa Quibblen toiminta. Kuten näemme, kun hänen "Tiedän paremmin kuin luoja-asenne" saa hänet ja Dashia vaikeuksiin, kun yksi Daringin vihollinen kidnappaa heidät, ja hänen asenteensa pitää hänet ajattelemasta, että se on todellista, kunnes hirviö on melkein hyökkäänyt. [19659031] Daring kuitenkin lisää ja tallentaa hahmosi ja Quibble oppii olevansa todellinen ja alkaa ymmärtää, että hän ja Dash voivat silti olla ystäviä, vaikka he pitäisivätkin Daring Do: sta eri syistä. Tiedän, että en ole käynyt paljon sieppausta koskevassa osiossa, se on hauskaa ja elävöittää jaksoa, mutta se ei ollut tämän katsauksen pääpaino ja se oli oikeastaan ​​useless taustan pukeutumista siitä, mihin jakso oikeasti liittyy. Mistä Quibble ja Dashie ovat summanneet nämä rivit suoraan ennen pisteiden määrää.

Quibble Pants : Odota, pidä kiinni. Ennen kuin aloitamme toisen taistelun, uskon, että tajusin sen vihdoin! Rakastan Daring Do -ratkaisua, joka ratkaisee pulmia ja käyttää hänen aivonsa päästäkseen vaikeista tilanteista esiin, ja hän teki paljon enemmän alkuperäisessä trilogiassa! Rakastat Daring Do -tapahtumaa, joka on rohkea ja mahtava ja tulee esiin päälle riippumatta kertoimista!
Rainbow Dash : Okei…?
Quibble Pants : Ja se on okei! Emme ehkä koskaan pääse sopimukseen siitä, mikä tekee Daring Do viileäksi, mutta sinä olet… ehdottomasti viileä. Tarkoitan, miten pelasit minut sillan päällä? Vau! Ja pakenevat temppelistä… sinä, Rainbow Dash, olet mahtava.
Rainbow Dash : No… minä en ole sellainen, joka löytäisi aarteen puolessa ajasta, jonka Daring voi tehdä! Sinulla voi olla kauheaa makua kirjoissa, mutta sinä olet aika mahtava. Älykkäällä, munapäällä, palapelejä ratkaisevalla tavalla. Hei.
Quibble Pants : Luulen, että meidän ei tarvitse sopia kaikesta selviytymiseen. Ystävät?
Rainbow Dash : Ehdottomasti ystäviä.

Kaiken kaikkiaan, ei ollut huono jakso, jossa oli hyvä viesti, mutta ihminen oli tämän arvion vaikea kirjoittaa, koska hyvin, olin hermostunut käsittelemään tätä aihetta. Tiedän, että olen keskustellut fandomista toisessa blogissani, A Take a look at Disney, kun keskustelemme oireyhtymän luonteesta viimeisen Halloweenin aikana, mutta fandom ja politiikka ovat joskus kaksi vaikeinta asiaa, josta kirjoittaa, koska et koskaan tiedä, millainen ihmisen reaktio tulee olemaan kun laitat ajatuksesi tuolla tavalla. Kinda tuntee jotain tällaista.

Siirrytään päästä hahmoihin ja keskityn useless Dashiin ja Quibbleen, koska taas kaikki muu oli todella taustapukeutusta siihen, mistä episodi oikeasti oli.

Hahmot


Ashleigh Ballin ilmaisema Rainbow Dash

Nautin Dašiksesta melko vähän tässä jaksossa, kun rakastan nähdä hänen fanipuolta ilmestyvän. Se on aina niin suloinen ja relatable, koska meillä kaikilla on tuo asia, meillä on yli. Ja tämä asetus todella antoi hänen saada faneilleen ja kyllä, näimme, että hän oli ärsynyt Quibblessa, mutta luulen, että kuka tahansa jonkin ajan kuluttua hän voisi vain uuvuttaa nitpicking jokaisen pienen yksityiskohdan. ] Tämä hahmo voi olla uuvuttava, mutta mielestäni se oli osa hänen kanssaan osoittaa, että tällaisia ​​faneja on olemassa ja jokaisessa fandomissa on Quibble-housut. Ja he eivät aina ole helpointa henkilöä selviytymään. Onneksi Quibble ei mennyt niin pitkälle kuin jotkut tosielämän esimerkit, jotka mainitsin tämän blogin avauksessa, mutta kuka tietää, mitä olisi tapahtunut, jos Dash ei olisi puuttunut asiaan ja auttanut häntä ymmärtämään asenteitaan, voisi pilata nautinnon. muille.


viimeiset ajatukseni


uuvuttavat, ne ovat hienoja ja on mahtavaa, että pystymme jakamaan yhteisen edun rakastamassasi jonkun muun, mutta ihmisen kanssa, ja aikuiset voivat joskus olla todella uuvuttavia. Se ei tarkoita, että he olisivat huonoja, koska en usko tämän jakson tekevän sitä, mutta toisinaan ne piiput, jotka eivät ymmärrä tekemistänsä, voivat tyhjentää hauskanpitoa muille, jotka rakastavat sitä asiaa, jota he sanovat olevansa fani. Liity minuun seuraavan kerran Nightmare Night time -ympäristön ympärillä katsomme…

28 Pranks Later